diumenge, 12 d’abril del 2015


PETER PAN


Segur que tots heu sentit a parlar alguna vegada d’en Peter Pan. O heu vist alguna pel·lícula seva, o fins i tot potser heu llegit algun llibre sobre aquest exòtic homenet. Però estic convençuda que mai heu imaginat la història de Peter Pan tal i com està escrita en aquesta novel·la.
Tot comença quan la Wendy, en John i en Michel, tres nens anglesos, es posen a dormir escoltant les histories d’en Peter Pan, narrades per la seva mare. Però el son d’aquests nens es veu interromput quan, a mitjanit, la finestra s’obre de bat a bat i apareix, volant, un nen vestit de verd. La Wendy es desperta, espantada, i veu al nen que ha entrat volant. Un nen petit, amb el cabell vermell i totes les dents de llet, vestit amb una samarreta i uns pantalons fets de fulles. La Wendy el reconeix ràpidament. És en Peter Pan. Després de parlar una estona, en Peter convenç la Wendy que vagi amb ell al país de Mai Més, ja que ell i uns amics seus necessiten una mare. La Wendy accepta, però desperta en John i en Michel per endur-se’ls amb ella. En Peter ensenya a volar als tres germanets i ,de seguida, emprenen el viatge cap a Mai Més.
Allà, viuran un munt d’aventures amb pirates, indis, i una fada que... diguem que no es la millor amiga de la Wendy.
El llibre no es gaire llarg, així que jo recomano que, qualsevol que tingui una mica d’estona lliure, passi per la biblioteca i s’endinsi en aquest mon on la màgia viu i els nens no es fan grans.

                                                                                                            Berta Garcia Filbà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada