dilluns, 28 de desembre del 2015


CAMPS DE MADUIXES
de Jordi Sierra i Fabra

ARGUMENT
Tot va començar quan la Lluciana, que estava de festa, va prendre una pastilla d’èxtasi. Es va desmaiar i  els seus amics la van haver de portar a l’hospital. Els metges no sabien realment què tenia així que no van poder fer gaire cosa.
 A partir d’aquesta historia van transcorrent altres paral·lelament. La seva amiga, que es bulímica, està intentant superar la seva malaltia per la Lluciana. I ho aconsegueix. El seu xicot està buscant al camell que li va vendre la pastilla perquè els de l’ hospital puguin analitzar-la. El policia Vicenç Espinós també el busca. També hi ha un reporter que està escrivint un reportatge encara que els pares de la Lluciana no ho vulguin. Mentrestant la Lluciana està lluitant contra la mort i és com si estigués jugant a una partida d’escacs molt difícil.
OPINIÓ PERSONAL
A mi aquest llibre m’ha agradat molt, sincerament, ja que em fa pensar. M’agrada el fet que la Lluciana estigui jugant una partida d’escacs amb la mort quan està en coma. T’ajuda a saber que has d’anar amb compte amb el que prens i el que fas quan vas de festa.


                                                                                                                                                                         PAU LLISTUELLA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada