dilluns, 28 de desembre del 2015



DIVERGENT de Veronica Roth


Aquest llibre situa l’acció a la ciutat de Chicago. La societat està dividida en faccions ja que hi ha una guerra i la gent s’ha dividit segons el seu parer (perquè creuen que s’ha iniciat la guerra). En total hi ha cinc faccions: els Erudits, que creuen que el més important és el saber; els Abnegats, el més important per ells és ser altruistes; els Intrèpids, el que valoren més és la valentia; els Francs, es basen en l’honestedat;  i els Amics, que creuen que s’ha de ser més amable. Als setze anys es fa la Cerimònia de l’Elecció on cada persona escull la facció a la qual pertany. Abans de la Cerimònia, però, es fa una prova perquè tinguin una idea d’on es pot encaixar encaixar. Un cop triada la facció es trenca amb la vida anterior i ni tan sols es poden veure amb la seva família.  
La història d’aquest llibre la narra una noia que es diu Beatrice (li diuen Tris) i que viu a la facció d’Abnegació. Ella no té clar el seu futur perquè sent que no encaixa a la seva facció, però no vol abandonar la seva família.
Si vols saber quina facció triarà la Tris i quines aventures viurà llegeix-te el llibre! ;)
A mi personalment m’ha encantat! Jo el comanaria als lectors a qui els agraden els llibres d’aventures però que també hi hagi amor.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada